MOBIL-APP FOR OVERSIKT OVER AMMING
  • Egenutviklet
  • 2013
  • amming, app, ios

Amme er en vakker app designet for å være rask, lett og behagelig å bruke. Nybakte mødre i ammetåke kan oppleve å ha vansker med å huske hva tid de ammet sist og på hva bryst. Amme er en app som husker for deg. Den fjerner frustrasjon i ammetåken og gjør det enkelt å få oversikt over amminger.

01
Lenker

Nye mødre kan oppleve vansker med å huske på ting, og mange vil nok føle seg litt surrete. Kall det gjerne ammetåken. Der noen ikke har problem med å huske hvilket bryst en ammet på sist, kan andre trenge huskelapper eller lignende for å huske for seg. Det kan ta tid å lære å lytte til kroppen når amming er nytt og ukjent. Amme er ment som en støtte til mødre som ønsker å amme, og der en kan trenge en enkel hjelp for å huske når en ammet sist, og på hvilket bryst.

Etter hvert kan en oppleve at man finner en rytme og rutine i hverdagen, og da vil en kanskje ikke ha bruk for applikasjonen lenger. Likevel kan det være fint å fortsette å bruke Amme for å få en oversikt over hvor mange ganger om dagen barnet trenger mat, og om man ser forandring i hyppighet og lengde. Vi har opplevd at Amme er hjelpsom, spesielt i de første ukene med amming, men også etterhvert som barnet vokser.

Appen er utviklet for iOS 6 i Objective-C og finnes i både norsk og engelsk språkdrakt.